Cabina Foto FNB este o metoda hazlie de a insufleti atmosfera de la nunta, botez, eveniment corporate, sau orice alta ocazie unde se pot aduna prietenii laolalta. Cabina va printa aproape instant (14 secunde) o fotografie care va contine un colaj de fotografii mai mici pe care le veti face atunci pe moment. Aceasta fotografie o puteti da invitatilor ca marturie la evenimentul vostru, facandu-l de neuitat in amintirea lor.

Oferim servicii profesionale pentru orice tip de eveniment, fie ca e nunta, botez, aniversare. De asemeni oferim o gama larga de pachete pentru absolvire plecand de la albumele de promotie, esarfe, insigne, diplome, toci, robe, etc, pana la serviciile de fotografiere, filmare si sonorizare a intregului eveniment. Avem preturi promotionale in anumite perioade si raportul calitate pret este imbatabil. 

Cu ajutorul luminilor ambientale poti alege cum vei transforma intrarea in sala evenimentului sau chiar toata sala astfel incat sa arate exceptional, fie schimband culoarea peretilor sau doar luminand personalizat masa la care se afla persoanele sarbatorite sau principalii protagonisti ai respectivului eveniment.

         Agentia de nunti Dream Decor care prin experienta, dinamism, flexibilitate poate creea orice pe gustul fiecaruia, te inspira sa-ti spui povestea de dragoste intr-un tare si raspicat "Da" la Starea Civila, sa-ti sarbatoresti nasterea copilului tau, si orice eveniment important pentru tine este important pentru noi.

           Florile din aranjamentele noastre vor infrumuseta, vor da culoare si parfum evenimentului . Decoratiunile restaurantului prin finetea materialelor, a lumanarilor licarinde si a amenajarile de exceptie simple dar in acelasi timp complexe vor aduce un aer nobil.

CREATOR DE AMINTIRI

Invitatii de Nunta la cele mai mici preturi.
Alege modelul invitatiei, trimite-ne textul si in maxim 7 zile lucratoare invitatiile sunt gata.

Fumul greu impreuna cu luminile arhitecturale pot creea un efect incredibil in timpul dansului mirilor. De asemeni va putem colora fumul greu in ce culoare doriti cu ajutorul spoturilor colorate.