CREATOR DE AMINTIRI

Accesorii haioase gratuite
Beneficiati de o gama larga de accesorii: ochelari, mustati, palarii, peruci, masti etc.

Printare in doar 14 secunde
La terminarea fotografiilor pentru colaj invitatii vor primi pozele printate in doar 14 secunde

Acum ca am explicat ce inseamna Cutiuta cu distractii - Cabina Foto FNB sa va spunem si ce contine un astfel de pachet la evenimentul dumneavoastra

Poze nelimitate
Nu exista limita de poze printate pe toata perioada inchirierii!

Colaje personalizate
Pentru ca evenimentul tau este unic, va oferim colaje personalizate care sa incadreze fotografiile. Le putem adapta dupa tematica si culorile nuntii tale.

Cabina foto

Transport si montare
In raza orasului Bacau transportul este gratuit. Cabina este montata inainte de sosirea invitatilor. Pentru deplasarea in alte localitati se va percepe o taxa de transport in functie de distanta.


Asistenta Permanenta
Un reprezentant al cabinei foto "Cutiuta cu distractii - Cabina Foto FNB" va sta la dipozitie pe intreaga durata a evenimentului

Din august 2016 am introdus in portofoliul nostru o noua optiune si anume Cutiuta cu distractii - Cabina Foto FNB (photobooth) pentru a oferi o experienta inedita la evenimentul tau.


Cutiuta cu distractii - Cabina Foto FNB este o metoda hazlie de a insufleti atmosfera de la nunta, botez, eveniment corporate, sau orice alta ocazie unde se pot aduna prietenii laolalta. Cabina va printa aproape instant (14 secunde) o fotografie care va contine un colaj de fotografii mai mici pe care le veti face atunci pe moment. Aceasta fotografie o puteti da invitatilor ca marturie la evenimentul vostru, facandu-l de neuitat in amintirea lor.
Cabina foto vine cu accesorii haioase pe care noi le spunem propsuri, dar le puteti numi in orice fel, important e sa va aduca voia buna. In acest fel va puteti da frau liber imaginatiei alaturi de prietenii vostri, creeand un moment de neuitat.